Zamieszczone przez Di
[O1] Pilot - po zmianie baterii ciągle świeci. - ROZWIĄZANY
Zwiń
X
-
[O1] Pilot - po zmianie baterii ciągle świeci. - ROZWIĄZANY
Witam,
mam problem z zapasowym pilotem do auta.
Wygląda tak (ten po środku): http://www.skodaczesci.pl/repository/image/2%281%29.jpg
Pilot działa na 2 bateriach CR2016 (2 x 3V szeregowo = 6V). Postanowiłem wymienić baterie w dodatkowym pilocie. Jednak po tej zmianie pilot nie otwiera, zamyka auta a dioda ciągle świeci.
Czym może być to spowodowane ? Rozkodowanie kluczyka?Zgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
-
-
Ja miałem u siebie taką sytuację z tym pilotem że czerwona dioda ciągle świeciła (tak jakby migotała) myślałem że bateria się wyładowała, ale po zmianie na nowe baterie pilocik dalej nie działał prawidłowo. Znów paliła się dioda, ale były momenty że pilot działał. Czasami zdarzało się że nie mogłem zamknąć auta "z pilota" i wtedy pomagało rozpięcie pilota , pogmeranie przy bateriach. Skończyło się na tym że wymieniłem pilota. Miał wewnętrzzne zwarcie i nic nie pomoże. Zostawiasz kluczyk z immo a pilota kupujesz w ASO. Ja płaciłem ok.200 złotych. Pewnie u ciebie jest to samo. Pewnie czeka cię wymiana.
Komentarz
-
-
Re: zimne luty
Zamieszczone przez gumpinogaw ktorym miejscu poprawiales te luty ? na drugiej stronie plytki jest maly PeRek , co on reguluje ? moze kto wie?Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Komentarz
-
Komentarz